Erik Narold

Erik is een enthousiaste en gedreven consultant. Erik is al meer dan tien jaar betrokken bij alle aspecten van contractmanagement en –beheersing bij diverse projecten van verschillende opdrachtgevers als Provincies en Rijkswaterstaat in de rol van contractmanager, coach, toetscoördinator en SCB- en UR-SCB adviseur.

Erik heeft een waterbouwkundige/baggertechnische achtergrond en ruime ervaring met Havenwerken-, Baggerwerken en HWBP-Dijkverbeteringen.

Erik is een open en positief ingestelde senior adviseur met uitstekende communicatieve vaardigheden. Hij heeft ervaring opgedaan bij zowel opdrachtgevers, ingenieursbureaus en aannemers in binnen- en buitenland.

Erik heeft ruime ervaring met en bij Rijkswaterstaat in diverse functies in droge en natte infrastructurele projecten. Hij is goed bekend met de diverse IPM rollen en teams.
Erik heeft uitgebreide kennis van en ervaring met project- en contractbeheersing, UAV-GC contracten, Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB) en ISO-9001.
De laatste jaren heeft Erik zich vooral beziggehouden met SCB, contractbeheersing en het opstellen van Contractbeheersplannen, risicodossiers en de daaruit voortvloeiende toetsplannen, -planningen en het uitvoeren/organiseren van product, proces- en systeemtoetsen/ audits.

Erik is een praktisch ingestelde teamspeler die zich verdiept in de materie. Hij kan goed luisteren en anderen adviseren. Hij is serieus en resultaatgericht en weet waar hij het over heeft. Erik kan op operationeel niveau waardevolle inhoudelijke bijdragen leveren aan uw gewenste (project)doelstellingen.

erik