Richard van Ommeren

Richard is een enthousiaste projectleider die in staat is multidisciplinaire projecten (Civiel, Werktuigbouw en Bouw) op te zetten en uit te voeren. Zowel het leiding geven aan kleinschalige civiele projecten als grootschalige utiliteitsbouw en civiele projecten gaan hem goed af.

Door zijn collega’s wordt Richard ervaren als een plezierig mens om mee samen te werken, als iemand die flexibel is ingesteld en in staat is overzicht te behouden. Een goede sfeer binnen een team vindt hij belangrijk en daar draagt hij ook actief zijn steentje aan bij. Door deze flexibiliteit heeft Richard in de afgelopen jaren de kans gehad leiding te geven aan een grote verscheidenheid van projectteams voor zowel traditionele contracten als wel voor innovatieve contractvormen (UAV-Gc en prestatiebestekken).

De bij Infrahuis opgedane ervaringen met Systeem Gerichte Contractbeheersing voor
Rijkswaterstaat en de bij het Waterschap Scheldestromen en Grontmij opgedane ervaring met projectmatig werken en contractmanagement heeft Richard gevormd tot een betrokken projectleider die motiveert, pro-actief is en positief is ingesteld.

richard