Detachering

INFRAHUIS Detachering BV

Infrahuis wil behoren tot de beste dienstverleners op het gebied van recruitment en personal development in Nederland. Oprechte aandacht voor mensen, wensen en ambities staan daarbij centraal. Gelijkwaardigheid, duurzame relaties en het plezier in werken vormen daarvoor de basis. Anders gezegd: we vinden leuk werk en ontwikkeling belangrijk.

Infrahuis gelooft in de meerwaarde van een klein en professioneel bedrijf. De filosofie is dat zowel klanten als medewerkers zich graag binden aan een bedrijf dat de culturele eigenschappen van een kleine organisatie heeft en tevens in staat is om op professionele wijze en kwalitatief hoog niveau haar dienstverlening uit te voeren.

Door kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren levert Infrahuis een duurzame bijdrage aan uw (project-) organisatie. Infrahuis staat voor doen wat we beloven, oftewel dienstverlening tastbaar maken. Wij bieden onze klanten een koersvaste richting waarbij onze focus lange termijn georiënteerd is.

Voor Opdrachtgevers;
Infrahuis detacheert (op projectbasis) ervaren (Infrastructuur, Ruimte, Vastgoed en ICT) personeel op HBO en WO niveau. De ervaren consultants van Infrahuis worden bij u als interim Professional ingezet. Daarnaast werven we actief in ons eigen netwerk naar beschikbare professionals om projecten en (tijdelijke) vacatures bij U te kunnen invullen.

Voor Werknemers;
Ondanks de grootte van onze organisatie, werk je bij Infrahuis in een persoonlijke en prettige omgeving. Je krijgt de vrijheid om je ambities waar te maken en jezelf te blijven ontplooien. Wij bieden je een transparante werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd om je eigen verantwoordelijkheden te nemen en kansen te creëren. Je werkt aan toonaangevende projecten waarbij zowel de kennis en ervaring van de Infrahuis organisatie als die van uw collega’s tot uw beschikking staan.
Alle voordelen van een regionaal kantoor, met de gemakken van een landelijke, grote organisatie. Dus, mensen met lef en gedrevenheid die ook een leven naast het werk willen hebben, zitten goed bij Infrahuis.
Zowel voor studenten, starters en ervaren professionals hebben wij diverse mogelijkheden.
Infrahuis onderscheidt zich door het persoonlijk karakter van de organisatie. Persoonlijke ontwikkeling, opleiding en ambitie staan bij ons voorop.

Daarnaast biedt Infrahuis uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook
de Infrahuis Academy bestaande uit masterclasses met belangrijke onderdelen uit het management development programma en trainingen op jou specifieke vakgebied. Hierbij wordt rekening gehouden met je individuele leerdoelen;

Over Infrahuis Detachering BV
Infrahuis is een projectenorganisatie die oplossingen en ondersteuning biedt voor toonaangevende projecten in Nederland op het gebied van infrastructuur, ruimte, vastgoed en ICT. Dat doet wij door de juiste kennis, deskundigheid en capaciteit te verbinden aan de behoefte van onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij hebben de expertise in huis. Infrahuis bouwt op en met mensen.

Veel opdrachtgevers van grote infrastructurele werken zoals de grote Gemeenten, Havenbedrijven, Waterschappen, Provincies en Rijkswaterstaat en het HWBP werken sinds een aantal jaren met geïntegreerde UAV-GC contracten met toepassing van Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB). De basisgedachte hierachter is dat tijdens de ontwerp- en realisatiefase al zo gericht mogelijk gestuurd kan worden op borging van de kwaliteit bij uw projecten.

Wij laten U ook graag profiteren van onze expertise en ervaring.

Samen kijken wij vooruit en denken met u mee !

vlissingen-boulevard-300x200